IMANJE TRE TERRE

O NAMA

Imanje TENUTA TRE TERRE osnovano je 2019. godine na inicijativu Ivana Catalana, direktora tvrtke Uni.Kom d.o.o. građevinska tvrtka. Smješteno je u maloj dolini Dragočevac, selu nadomak općine Momjan, šarmantnom istarskom kraju poznatom po vinskim podrumima i prestižnoj sorti muškat.

Odmalena zaljubljen u poljoprivredu, Ivan Catalano je 2005. godine kupio prostor od 4 ha za stanovanje, a s vremenom ga pretvorio u poljoprivredno gospodarstvo.

Nakon pripreme tla kopanjem više od metar i pol u dubinu i iskopavanjem izvornog tla tog područja, nakon kišnog dana i sunčanog poslijepodneva, prvi put su uočljive tri različite boje tla. Crvena tipična za ovo područje, bijela glina i klasična smeđa. Nakon istraživanja pokazalo se da ne postoji susjedna površina od nekoliko hektara s 3 različite boje tla. Odatle naziv TRE TERRE.

ČITAJ VIŠE…

Imanje Tre Terre

Konoba

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje nudimo.