IMANJE TRE TERRE

O NAMA

Imanje TENUTA TRE TERRE osnovano je 2019. godine na inicijativu Ivana Catalana, direktora tvrtke Uni.Kom d.o.o. građevinska tvrtka. Smješteno je u maloj dolini Dragočevac, selu nadomak općine Momjan, šarmantnom istarskom kraju poznatom po vinskim podrumima i prestižnoj sorti muškat.

Odmalena zaljubljen u poljoprivredu, Ivan Catalano je 2005. godine kupio prostor od 4 ha za stanovanje, a s vremenom ga pretvorio u poljoprivredno gospodarstvo.

Nakon pripreme tla kopanjem više od metar i pol u dubinu i iskopavanjem izvornog tla tog područja, nakon kišnog dana i sunčanog poslijepodneva, prvi put su uočljive tri različite boje tla. Crvena tipična za ovo područje, bijela glina i klasična smeđa. Nakon istraživanja pokazalo se da ne postoji susjedna površina od nekoliko hektara s 3 različite boje tla. Odatle naziv TRE TERRE.

ČITAJ VIŠE…

Konoba

Postavke privatnosti
Kada posjetite našu web stranicu, ona može pohraniti informacije putem vašeg preglednika iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovdje možete promijeniti svoje postavke privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može utjecati na vaše iskustvo na našoj web stranici i usluge koje nudimo.